Gajser peti v kvalifikacijah Assna

Foto: Profimedia
Slovenski motokrosist Tim Gajser je današnje kvalifikacije pred nedeljsko dirko svetovnega prvenstva v Assnu, predzadnjo postajo letošnje sezone, končal na petem mestu.
Oglej si celoten članek

Najboljše izhodišče si je v elitnem razredu MXGP privozil vodilni v skupnem seštevku Nizozemec Jeffrey Herlings.

Med prvim favoritom za zmago in tudi za naslov prvaka - na domači dirki namreč za končno slavje v sezoni 2018 potrebuje le še štiri točke - in Gajserjem so kvalifikacije končali še drugi v SP Italijan Antonio Cairoli, še en domačin Glenn Coldenhoff ter Britanec Max Anstie.

Gajser je v SP za zdaj četrti, še vedno pa ima možnosti za končno tretje mesto. Clement Desalle ima namreč pred njim 28 točk prednosti, danes je Belgijec kvalifikacije končal mesto za najboljšim slovenskim dirkačem.

Dirka kategorije MXGP bo na sporedu v nedeljo, prva vožnja bo ob 14.15, druga pa ob 17.10.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.