Gajser s svetovno znanim pokroviteljem

Foto: Hondaproracing.com
Foto: Hondaproracing.com
Slovenski motokrosist Tim Gajser se je pridružil uspešnim ekstremnim športnikom in podpisal pokroviteljsko pogodbo s proizvajalcem energijskih pijač Monster Energy.
Oglej si celoten članek

Trenutno vodilni v seštevku MXGP bo tako odslej na čeladi in motorju nosil znamenite zelene kremplje, ki so značilni znak podjetja. Finančne podrobnosti pogodbe niso znane. Devetnajstletni Makolčan je tako postal del prepoznavne ekipe Monster, njegov motor in čelado bo znak krasil že ta konec tedna na dirki v belgijskem Lommelu.

"To je zame res velika čast in lepo priznanje, podjetje je že dalj časa prisotno v motokrosističnem svetu. Ta šport je tudi v Sloveniji pridobil veliko navijačev, vesel sem, da sem prepoznaven, navijači me spremljajo tudi na dirkah v tujini," je ob podpisu pogodbe za spletno stran racerxonline.com dejal Tim Gajser.

V svoji premierni sezoni v elitnem razredu MXGP si je lanskoletni prvak serije MX2 v seštevku nabral že 109 točk prednosti pred Italijanom Tonyjem Cairolijem, do konca sezone je še pet dirk.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.