Gajser spet boljši od vseh tekmecev

Foto: Facebook Tim Gajser
Slovenski motokrosist zanesljivo koraka k drugemu naslovu svetovnega prvaka v najmočnejšem razredu.
Oglej si celoten članek

Slovenski motokrosist Tim Gajser (Honda) je bil najhitrejši v današnjih kvalifikacijah za nedeljsko dirko razreda MXGP v Palembangu. V Indoneziji si je drugo mesto v kvalifikacijah privozil Britanec Max Anstie, tretje pa je Nizozemec Glenn Coldenhoff (oba KTM).

Skupno vodilni Gajser ima pred enajsto preizkušnjo sezone svetovnega prvenstva 83 točk več od drugouvrščenega Italijana Antonia Cairolija. Tega tako kot Nizozemca Jeffreyja Herlingsa zaradi poškodbe ne bo na dirki za VN Indonezije. Oba bosta izpustila tudi VN Azije v Semarangu prihodnji konec tedna, tako da se lahko Slovenec še oddalji od zasledovalcev. Gajser je tako pred drugim naslovom med elito, ustavi ga lahko le kakšna poškodba.

Prva vožnja se bo v nedeljo začela ob 8.15, druga pa ob 11.15 po slovenskem času.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.