Gajser svojo nagrado dal v dobrodelne namene

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Sredstva bodo namenili dečku s cerebralno paralizo.
Oglej si celoten članek

Svetovni prvak v motokrosu Tim Gajser se je ob koncu sezone, v kateri je osvojil še en naslov najboljšega na svetu, izkazal še z dobrodelno potezo. Kot so sporočili iz krovne zveze AMZS, se je Gajser odpovedal njeni denarni nagradi in jo podaril v dobrodelne namene.

Gajser je danes po vrnitvi iz Italije, kjer je po koncu sezone opravil še prve teste z novim motorjem za naslednjo, danes najprej sodeloval na spletni novinarski konferenci STAkluba in AMZS, potem pa je bil še gost televizijske oddaje Vikend paket na TV Slovenija.

V njej so Gajserju v krovni zvezi namenili nagrado v znesku 4444,44 evra (simbolične štirice pomenijo štiri naslove svetovnega prvaka), ki pa jo je najboljši slovenski motošportnik predal v dobrodelne namene.

Sredstva bodo pri AMZS na njegovo željo tako namenili dečku s cerebralno paralizo Luki Brajlihu, ki mu je sicer Gajser že večkrat pomagal. Sredstva bodo namenjena njegovim terapijam, so sporočili iz AMZS.

xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.