Gajser z zvezdniško podporo

Foto: Marko Delbello Ocepek tim gajser
Po petem mestu na Otoku si mladi Tim Gajser obeta novih stopničk.
Oglej si celoten članek

Pred dirko v francoskem Saint Jean d’Angely je Tim Gajser priznal, da si želi stopničk, saj je prepričan, da so z ekipo na pravi poti.

Slovenski motokrosist elitnega razreda MXGP v sezono ni vstopil z najboljšo popotnico, saj si je že vsamem začetku zlomil čeljust. Vendar pa fant ni odnehal in v maju se je v nemškem Teutschenthalu veselil najboljše uvrstitve v sezoni (2. mesto).

Sedaj pa je prepričan, da to niso bile ne prve in ne zadnje stopničke, tudi v Franciji bi se namreč rad zavihtel med prve tri.

"V Angliji sem bil hiter, vendar ne dovolj za stopničke. Želim si vrnitve med najboljšo trojico, saj verjamem, da smo napravi poti. Na motorju se odlično zabavam in uživam," je povedal Gajser, za katerega bo na nedeljski tekmi navijala kopica znanih Slovencev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.