Gajser znova pokazal svoje mojstrstvo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Motokrosisti v elitnem razredu MXGP so opravili s kvalifikacijami pred nedeljswko dirko v ruskem Orljonoku.
Oglej si celoten članek

Slovenski motokrosist Tim Gajser si je pred nedeljsko dirko svetovnega prvenstva v ruskem Orljonoku zagotovil drugo izhodišče v elitnem razredu MXGP. 

V današnjih kvalifikacijah ga je premagal le Francoz Romain Febvre. Za Gajserjem so se zvrstili še Francoz Gautier Paulin, Britanec Max Anstie in Švicar Jeremy Seewer. Slabše je kvalifikacije končal vodilni v SP Italijan Antonio Cairoli, ki je padel, nazadnje pa je pristal le na 25. mestu.

Na osmi postaji sezone prvič letos nastopa svetovni prvak v elitnem razredu Jeffrey Herlings; Nizozemec se vrača po hudi poškodbi, na svoji prvi preizkušnji v tem letu pa bo imel 16. startno izhodišče.

Pred dirko v Rusiji ima Cairoli na prvem mestu SP 311 točk, Gajser na drugem pa 301. Že precej oddaljen je na tretjem Paulin z 218 točkami.

MXGP Gajser z izjemnima zmagama že tik za Cairolijem, odličen tudi Pancar

Prva vožnja razreda MXGP bo v nedeljo ob 13. uri po slovenskem času, druga pa ob 16.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.