Galliani poklical prijatelja Ancelottija

Foto: EPA
Foto: EPA
Podpredsednik AC Milana Adriano Galliani se je s trenerjem Real Madrida Carlom Ancelottijem pogovarjal o prestopu portugalskega branilca Fábia Coentrãa.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA carlo ancelotti fabio coentrao Rossoneri so v 21. krogu italijanske Serie A v gosteh premagali Cagliari (2:1), čeprav so večine tekme lovili zaostanek. V 87. minuti je s prostega strela izenačil Mario Balotelli, dve minuti kasneje pa je tri točke rdeče-črnim priigral Giampaolo Pazzini.

Clarence Seedorf, ki je na klopi italijanskega nogometnega velikana nasledil Massimiliana Allegrija, na tiskovni konferenci po tekmi ni bil preveč zgovoren, dejal je le, da AC Milan nujno potrebuje okrepitve, če želi zadostiti pričakovanjem navijačev in vodstva kluba.

Italijanski Mediaset, ki ga je leta 1970 ustanovil nekdanji premier Silvio Berlusconi, poroča, da je podpredesenik AC Milana Adriano Galliani poklical svojega starega prijatelja Carla Ancelottija, da bi izvedel, kakšne so njegovi načrti s Fábiom Coentrãom. Španski spletni portal As.com poroča, da Ancelotti ideji o prestopu portugalskega reprezentanta ni bil naklonjen, a dodaja, da Galliani s tem še ni vrgel puške v koruzo.

AC Milan pa ni edini klub, ki naj bi se zanimal za Coentrãa. V začetku leta sta tako Sunday Telegraph kot Diario de Noticias poročala, da bo branilec odšel na posojo k Manchester Unitedu, vendar se kluba nista uspela dogovoriti o odškodnini, zato je dogovor padel v vodo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.