"Gape je kot nov"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Po včerajšnji tekmi, v kateri je izgubil en zob, je košarkar Gašper Vidmar "spet kot nov". Ponoči so ga že oskrbeli, tako da ima znova vse zobe.
Oglej si celoten članek

Gašper Vidmar je na včerajšnji tekmi v dvoboju za žogo s Špancem Marcom Gasolom dobil močan udarec v obraz in pri tem izgubil zob. Ljubljančan je odšel na klop, kljub hudim bolečinam pa se še nekajkrat vrnil na parket.

A očitno je slovenski košarkar spet "kot nov", kar dokazuje fotografija, ki jo je na družabnem omrežju Twitter objavila Košarkarska zveza Slovenije. Po tekmi so ga oskrbeli v celjskem zdravstvenem domu, ob vrnitvi v hotel pa sta ga pričakala tudi Goran Dragić in Boštjan Nachbar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:13 6. September 2013.

    Čim več Vidmarjev in čim manj Udrihov za Slo košarko:)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.