García zapustil angleške prvake

Foto: EPA
Foto: EPA
Španski vezist Javi García bo nogometno kariero nadaljeval v Sankt Peterburgu.
Oglej si celoten članek

V četrtek je Javi García iz vrst angleškega prvaka Manchester Cityja prestopil k Zenitu. Za sedemindvajsetletnega nogometaša, ki je na Otok prišel leta 2012 iz Benfice, a se ni ustalil v prvi postavi, so Rusi odšteli približno 15 milijonov evrov odškodnine.

García je za City odigral 71 tekem, vrzel po njegovem odhodu pa bo nadomestil prišlek iz Porta -Fernando. Novinci pri Cityju so sicer še Eliaquim Mangala, Willy Caballero, Frank Lampard, Bruno Zuculini in Bacary Sagna. Trener Manuel Pellegrini je pred dnevi dejal, da ima City še vedno "preveč igralcev".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.