Gascoigne doživel prometno nesrečo

Foto: Žurnal24 Žogo je zamenjal za alkohol. Paul Gascoigne. (Foto: EPA)
Enfant terrible angleškega nogometa Paul Gascoigne je v nedeljo zvečer doživel prometno nesrečo, njegovo življenje pa kljub hudim telesnim poškodbam ni ogroženo.
Oglej si celoten članek

Poleg nekdanjega angleškega reprezentanta Paula Gascoigna sta bila v nesrečo vpleteni še dve osebi, je sporočila policija iz Newcastla. Poleg Gascoigna je bil hospitaliziran še en moški, 36-letno žensko, tretjo vpleteno v nesrečo, pa je angleška policija po pregledu v bolnišnici priprla zaradi suma, da je vozila pod vplivom alkohola. Gazza, nekdanji igralec Newcastla, Tottenhama, Lazia, Glasgow Rangersa in Middlesbrougha, je po koncu nogometne kariere polnil časopisne stolpce zaradi svojega burnega zasebenga življenja ter težav z alkoholom in zdravjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.