Gascoigne: "Premagal bom alkohol"

Foto: EPA
Foto: EPA
Bivši zvezdnik angleške reprezentance je v zadnjih dneh spet polnil strani tabloidov. Ponovno je obljubil, da bo opustil alkohol.
Oglej si celoten članek

Eden najbolj nadarjenih angleških nogometašev vseh časov, Paul Gascoigne, se je po karieri znašel v primežu alkoholizma. Velikokrat je polnil časopisne stolpce s svojimi težavami in izpadi, nazadnje pred dnevi, ko so ga po pijančevanju morali odpeljati v bolnišnico. A "Gazza" pravi, da bo vojno z alkoholom dobil.

Prejšnji teden so se pojavile fotografije, na katerih slabotnega in shujšanega Gascoigna spremljajo v rešilni avtomobil, potem ko mu je spodletelo v bitki z alkoholom. Gascoigne je dejal, da je bil trezen sedem mesecev, v nov alkoholni izpad pa da ga je potisnila vest o tem, da mu ne bodo podaljšali najemne pogodbe za stanovanje v Poolu.

Jemlje dan za dnem

"Vem, da lahko vse to premagam. Sem alkoholik, tako da jemljem dan za dnem. Ampak na koncu bo vse v redu. Do pred nekaj tednov mi je šlo zelo dobro. Sem bolnik in imel sem slab trenutek. Zdaj si želim, da se to ne zgodi nikoli več," je za časnik Sunday Mirror povedal Gascoigne.

Gascoigne je sicer v karieri blestel v dresih Newcastla, Tottenhama, Lazia in Glasgow Rangers, pa tudi v angleški reprezentanci. Po karieri pa je imel veliko težav z drogami in alkoholom.

Paul Gascoigne, ko je časopise polnil še s svojimi predstavami na igriščih:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.