Gasol potrdil nastop na EP

Foto: EPA
Foto: EPA
Španski košarkarski zvezdnik Pau Gasol bo igral na letošnjem evropskem prvenstvu, je na svoji spletni strani zapisala španska zveza.
Oglej si celoten članek

"Upam in želim, da bo ekipa izpolnila svoje cilje in se uvrstila na olimpijske igre v Rio de Janeiru," je dejal 34-letni in 215 cm visoki krilni center Chicaga v severnoameriški ligi NBA.

Selektor španske izbrane vrste, Italijan Sergio Scariolo, na letošnjem sklepnem turnirju, ki bo v prvem delu tekmovanja na sporedu v Franciji, Latviji, Nemčiji in na Hrvaškem, ne bo imel na voljo vseh svojih najboljših košarkarjev, že pred časom so sodelovanje odpovedali Marc Gasol, Ricky Rubio in Jose Calderon.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.