Gattuso ob službo po šestih tekmah

Foto: EPA
Foto: EPA
Italijanski drugoligaš Palermo je prekinil sodelovanje z nekdanjim profesionalnim nogometašem Gennarom Gattusom.
Oglej si celoten članek

Giuseppe Iachini je postal novi trener Palerma, potem ko je italijanski drugoligaš odslovil Gennara Gattusa.

Legendarni branilec AC Milana je v vlogi trenerja zdržal le šest tekem, v katerih so Rosaneri zbrali vsega sedem točk.

''Z velikim obžalovanjem vas obveščamo, da smo prekinili sodelovanje s trenerjem Gennarom Gattusom. Obžalujem predvsem zaradi spoštovanja, ki ga čutim do Gattusa in njegove delovne etike. Na žalost sva skupaj naredila prevelik korak, saj se je v vlogi trenerja preizkusil v tako zahtevnem klubu kot je Palermo. Rezultati so pokazali najino zmoto,'' je v izjavi zapisal predsednik kluba Maurizio Zamparini, ki je že imenoval novega trenerja. ''Giuseppeju Iachiniju sem zaupal nalogo, da nas popelje nazaj v Serie A. To je trener, ki ga poznam in spoštujem še iz časov, ko je bil kapetan pri Venezii,'' je še zapisal Zamparini.

Gattuso ima za seboj dva ponesrečenga poskusa, da bi se po bogati karieri profesionalnega nogometaša proslavil še v trenerskih vodah. Maja so ga namreč po treh mesecih dela odslovili pri Sionu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.