Gattuso: Trdo delo ni obrodilo sadov

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji nogometaš Gennaro Gattuso se je kratko in jedrnato odzval na odločitev nogometnega kluba Palermo, da ga odstavi s položaja trenerja.
Oglej si celoten članek

Nekdanji branilec AC Milana Gennaro Gattuso je pred začetkom sezone prevzel italijanskega drugoligaša Palermo, kjer se je obdržal samo šest tekem.

Po porazu proti Bariju, ki je bil že tretji v šestih tekmah, je vročekrvni predsednik kluba Maurizio Zamparini na mesto trenerja imenoval Beppeja Iachinija.

''Razočaran sem, da kljub trdemu delu in predanosti mojih igralcev in mene kot trenerja Palerma, nismo dosegli željeni rezultatov,'' je povedal 35-letni Gattuso.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.