Gay ustrahuje Bolta

Foto: Žurnal24 Tyson Gay je z 9,79 izzval Usaina Bolta. (Foto: Reuters)
Američan Tyson Gay je z 9,79 postavil najboljši izid sezone v teku na 100 metrov, kar je 12 stotink bolje od najboljšega letošnjega izida Jamajčana Usaina Bolta.
Oglej si celoten članek

Jamajčan Steve Mullings se je le nekaj ur veselil izida sezone v teku na 100 m (9,80), ki ga je postavil na atletskem mitingu diamantne lige (Eugene). Ameriški atlet Tyson Gay je bil namreč v predtekmovanju mitinga v Clermontu na Floridi za eno stotinko sekunde hitrejši (9,79) v boju za najboljši čas sezone v teku na 100 metrov. Američan kasneje v finalu mitinga v Clermontu ni tekel.

Vsi ti sijajni izidi predstavljajo nov izziv za najhitrejšega Zemljana Jamajčana Usaina Bolta (9,58), trikratnega olimpijskega in svetovnega prvaka, ki je v tej sezoni v Rimu in Ostravi dvakrat tekel 9,91.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.