Geji: Ronaldo je najbolj seksi

Foto: Žurnal24 Cristiano Ronaldo je bil s strani bralcev časopisa Gay Times izglasovan za najbo
Portugalski napadalec Cristiano Ronaldo je z Manchester Unitedom v sredo zvečer izgubil finale Lige prvakov proti Barceloni (0:2), a je tolažilna nagrada prišla od časopisa Gay Times.
Oglej si celoten članek

Čeprav je Cristiano Ronaldo skupaj s soigralci s sklonjeno glavo zapuščal prizorišče finala Lige prvakov v nogometu, kajti Manchester United je v Rimu proti Barceloni klonil z 0:2, pa je Portugalec le osvojil eno nagrado. Časopis Gay Times ga je razglasil za najbolj seksapilnega Zemljana. Eden od razlogov je Cristianova ljubezen do kratkih hlačk, nega in puljenje obrvi ter zagorela polt, ki jo ima po zaslugi številnih obiskov solarija. Poleg Portugalca je časopis nagradil tudi svetovnega prvaka v formuli 1, Britanca Lewisa Hamiltona, kot športnika leta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.