Genialna poteza velemojstra

Foto: Epa lionel messi
Lionel Messi je v zastrašujoči formi.
Oglej si celoten članek

Najboljši strelec španskega prvenstva Lionel Messi je bil izredno razpoložen na pokalni tekmi med Barcelono in Celto de Vigo, katero so Katalonci dobili z izidom 5:0.

Argentinskemu zvezdniku je v 13. oziroma 15. minuti dvakrat asistiral Jordi Alba, Messi pa mu je uslugo vrnil nekaj minut kasneje, ko je z izredno natančno odmerjeno podajo ključno pripomogel k tretjemu zadetku. V nadaljevanju sta se med strelce vpisala še Luis Suárez in Ivan Rakitić.

Messi nadaljuje z izjemnimi predstavami na tekmah španskega pokala (Copa del Rey), na katerih je v zadnjih 14 tekmah zabil kar 14 golov in temu dodal še 10 asistenc.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.