Gerrard obžaluje incident na zelenici

Foto: EPA
Foto: EPA
Steven Gerrard je prevzel odgovornost za poraz proti Manchster Unitedu in se opravičil za rdeči karton, ki ga je prejel manj kot minuto po prihodu na igrišče.
Oglej si celoten članek

Liverpool je v derbiju 30. kola angleške Premier League na Anfieldu gostil Manchester United in po porazu (1:2) izgubil stik z najboljšimi štirimi ekipami na ligaški lestvici.

Tekmo je zaznamovala nešportna poteza Stevena Gerrarda, ki je slabo minuto po vstopu v igro pohodil Anderja Herrero in prejel neposredni rdeči karton.

''Moram sprejeti. Mislim, da je sodnik sprejel pravilno odločitev. Razočaral sem soigralce, trenerja in, kar je najpomembneje, navijače. Prevzemam odgovornost za svoja dejanja,'' je povedal legendarni vezist. ''Bila je reakcija na prvi prekršek. Menim, da nima smila preveč govoričiti. Prišel sem, da se opravičim vsem v garderobi, navijačem in igralcem, saj prevzemam odgovornost za rezultat,'' je v pogovoru za SkySports dodal Gerrard.

Trener Liverpoola Brendan Rodgers je nedavno dejal, da Gerrard po poškodbi nima zagotovljenega mesta v začetni enajsterici, kar je po besedah Jamieja Carragherja lahko eden od razlogov za njegovo nepremišljeno reakcijo.

''Nikoli se ni zgodilo, da ne bi imel mesta v ekipi. Vedno, ko je bil nared, se je takoj vrnil. Prejšnji teden proti Swanseaju in tokrat proti Unitedu je bilo prvič, da se to ni zgodilo. Razočaranje je bilo veliko. Prvi polčas je gledal s klopi. Liverpool ni igral dobro in izgubljal z 0:1. Gledal je soigralce na njegovem položaju in se verjetno spraševal: 'Zakaj ne igram? Zakaj nisem na igrišču?'' je povedal Carragher.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.