Gerrard po napovedi slovesa rešil L'pool

Kapetan Liverpoola je na gostovanju pri četrtoligašu Wimbledonu z dvema goloma svoji ekipi zagotovil napredovanje v četrti krog FA pokala.
Oglej si celoten članek

Legendarni kapetan Redsov je po prvenstveni tekmi proti Leicester Cityju, na kateri je prav tako zabil dva gola, napovedal svoje slovo od Liverpoola po koncu aktualne sezone.

Na gostovanju v tretjem krogu pokala FA pri Wimbledonu je Steven Gerrard svoje moštvo najprej z glavo popeljal v vodstvo, po izenačenju Londončanov pa je v drugem polčasu z izvrstnim prostim strelom gostom zagotovil zmago.

Finale na rojstni dan

Liverpool se bo v četrtem krogu najstarejšega klubskega tekmovanja na svetu na domačem Anfieldu pomeril z nekdanjim prvoligaškim moštvom Bolton Wanderers. Letošnji finale na Wembleyu bo na sporedu 30. maja, na dan, ko bo Gerrard praznoval svoj 35. rojstni dan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.