Gerrard: "Potrebujem čudež"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Kapetan Liverpoola Steven Gerrard je v svoji nedavno izdani avtobiografiji priznal, da potrebuje čudež, da bi lahko izpolnil svoje sanje - da bi s svojim klubom postal prvak Premier lige ...
Oglej si celoten članek

V zadnjih letih je bil Liverpool najbližje naslovu v sezoni 2008/09, ko je s 86 točkami končal na drugem mestu.

"Potrebujem čudež, če želim uresničiti svoje sanje o osvojitvi Premier lige z Liverpoolom. To trdim zaradi moje starosti, naših uvrstitev v zadnjih letih in zaradi moči naših rivalov. Ne gre več le za Manchester United in Arsenal, sedaj so tu še Chelsea, Manchester City, Tottenham, tudi Newcastle je vse močnejši. Liga je postala težja za vse, naslov je res težko osvojiti," je Steven Gerrard zapisal v nedavno izdani avtobiografiji z naslovom "My Liverpool Story".

Tudi letos so možnosti "redsov" za slavje praktično že izničene, saj so si v prvih petih kolih nabrali že 11 točk zaostanka za Chelseajem. A "Stevie G" še ni obupal glede plasmana med štiri najboljše ekipe v Angliji, ki prinaša uvrstitev v Ligo prvakov. "Lani smo bili osmi, letos imamo približno 50-odstotne možnosti za uvrstitev med prve štiri, če bomo imeli malce sreče in se bomo izboljšali. Ta cilj je še vedno dosegljiv," je optimističen Gerrard.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.