Gerrard zavrnil nasvet Ibrahimovića

Foto: EPA
Foto: EPA
Stevena Gerrarda je na prijateljski tekmi med Anglijo in Švedsko povsem zasenčil Zlatan Ibrahimović. Nogometaš PSG je dosegel kar štiri zadetke, Gerrard pa je nemudoma pohvalil izjemne nogometne sposobnosti švedskega reprezentanta.
Oglej si celoten članek

Stoti nastop Stevena Gerrarda za angleško izbrano vrsto se ni končal po željah Angležev, saj jih je s 4:2 premagala Švedska. Vse štiri gole za domače je dosegel Zlatan Ibrahimović, največ ovacij pa si je prislužil z zadnjim zadetkom, ko je z velike razdalje s škarjicami premagal gostujočega vratarja. ''Dosegel je enega najboljših golov, kar sem jih kdajkoli videl v živo. Osebno ostajam pri Zinedinu Zidanu, ki je bil najboljši igralec na svetu in najboljši nogometaš svoje generacije, a predstava Ibrahimovića je bila vrhunska,'' je povedal Gerrard, medtem ko je dosežek Ibrahimovića pohvalil tudi angleški selektor Roy Hodgson.

''Čestital sem mu. Pred tekmo je o meni povedal nekaj lepih stvari, kar je bilo zelo lepo. Če lahko vrnem kompliment, bi povedal, da je eden najboljših posameznikov, kar sem jih kdajkoli videl. Ni všeč vsem, a meni je,'' je dodal Gerrard.

Ibrahimović: ''Gerrard bi moral zapustiti Liverpool''

Zlatan Ibrahimović je Stevenu Gerrardu svetoval, naj zapusti Liverpool in se v lov na lovorike poda v nekem drugem evropskem klubu. Zvezdnik Paris Saint-Germaina je prepričan, da je 32-letnik še vedno sposoben osvajati največja tekmovanja. ''Vedno, ko igramo proti Stevenu, trener pravi, da ga moramo paziti, saj je on igralec, ki naredi razliko,'' je povedal Ibrahimović in dodal, da si želi Gerrarda videti v kakšnem drugem evropskem velikanu. ''Vedno je zanimivo, kadar se nekdo odpravi v tujino in pokaže, kako se znajde v drugem tekmovanju,'' je povedal Ibra.

Nogometaš Liverpoola v dresu redsov igra že od leta 1998, v svoji bogati karieri pa je osvojil dva angleška pokala, pokal Uefa in ligo prvakov. ''Po mojem mnenju lahko odličen igralec igra odločilno vlogo v katerikoli državi. Prepričan sem, da je Steven tega sposoben. Igra v eni najboljših lig na svetu. On je izjemen igralec,'' je zaključil Ibrahimović.

Gerrard ne bo upošteval nasveta

Nasvet Zlatana Ibrahimovića pa je naletel na gluha ušesa, saj je Gerrard sporočil, da ostaja na Anfieldu. ''Sem velik oboževalec Zlatana, vendar ne bom upošteval njegovega nasveta. Zadovoljen sem v Liverpoolu, ki je po mojem mnenju eden največjih klubov na svetu. Hvala za nasvet, vendar sem srečen, kjer sem,'' je povedal Gerrard.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:22 16. November 2012.

    Lep pozdrav, javljam se iz sSlovenije, kjer nujno potrebujemo tvojo pomoc! http://skrci.me/fyGGy sSlovenija je le ena izmed mnogih držav v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.