Gerrarda je sram stopiti ob bok legende

Foto: EPA
Foto: EPA
Steve Gerrard bo na tekmi proti Nemčiji vknjižil nastop številka 108 v dresu angleške reprezentance.
Oglej si celoten članek

Kapetan Livepoola in angleške reprezentance se bo s tem na večni lestvici na tretjem mestu izenačil z legendarnim Bobbyjem Moorom, ki je angleško reprezentanco kot kapetan popeljal do edinega naslova svetovnih prvakov leta 1966. Več nastopov od omenjene dvojice imata le David Beckham, ki je zbral 115 nastopov in Peter Shilton s 125 tekmami v dresu Anglije.

Steven Gerrard se zadeva, da gre za izjemen mejnik, obenem pa ima tudi svoje pomisleke. "Sem zelo ponosen, izenačiti dosežek Bobbyja Moora je neverjetno, a sem obenem tudi malce osramočen," je dejal Gerrard. "Govorimo o zmagovalcu svetovnega prvenstva in ikoni - nekom, ki je heroj za celoten narod," je še objasnil.

Ob tem je 34-letni vezist naznanil tudi, da bi se po svetovnem prvenstvu v Braziliji lahko odločil za reprezentančno upokojitev. "To bo izjemno pomembna odločitev, ki je ne bom sprejel zlahka in bom o tem temeljito premislil po svetovnem prvenstvu," je oznanil Gerrard.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.