Gigi: ''Zame je Juventus način življenja''

Foto: EPA
Foto: EPA
Italijanski reprezentančni nogometni vratar Gianluigi Buffon je podaljšal pogodbo s prvakom serie A Juventusom do leta 2015. Buffon, ki bo v ponedeljek dopolnil 35 let, bo z novo pogodbo prejemal štiri milijone evrov letne plače, kar je sicer ena tretjina manj, kot je prejemal do zdaj.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA antonio conte Italijanski vratar Gianluigi Buffon je podaljšal pogodbo z Juventusom. Štiriintridesetletnik je podpisal do leta 2015, v taboru stare dame pa so z dogovorom zadovoljni. ''Spominjam se prvega dne, ko sem se spraševal, ali bom zadostil standardom kluba kot je Juventus. Pomembno vlogo je igral moj odnos z navijači. V dobrih odnosih sem tudi z vodstvom in trenerji. Ponudbe drugih ekip bi zavrnil. Zame je Juventus postal način življenja. Želimo ponovno osvojiti italijanski naslov. Dokazali smo, da smo konkurenčni tudi v Evropi in to je vse, kar šteje,'' je povedal Buffon.

Zadovoljstvo ob podpisu pogodbe sta izrazila trener in predsednik Juvetnusa. "Je najboljši vratar na svetu in vesel sem, da ostaja z nami," je ob novici dejal trener Antonio Conte. Predsednik Andrea Agnelli pa je dodal: ''Buffon je iskren, vdan, pošten in kontruktiven. Juventus je Gigijev dom.''

Buffon v dresu stare dame nastopa od leta 2001, s klubom iz Torina pa je osvojil tri naslove državnih prvakov, trikrat je dvignil tudi pokal za zmago v italijanskem superpokalu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.