'Gladiator' Crowe besen na organizatorje: "1500 $ za tole?"

Foto: Print Screen
Zgodovinskemu porazu ameriške košarkarske reprezentane je prisostvoval tudi sloviti hollywoodski igralec Russell Crowe.
Oglej si celoten članek

Ameriško "sanjsko moštvo", če mu glede na številne odpovedi največjih zvezdnikov sploh še lahko pripišemo takšno oznako, je na pripravljalni tekmi senzacionalni izgubilo proti Avstaliji. 

Prvovrstni šok Največji udarec za ameriško košarko po letu 2006

Ameriški košarkarji so klonili prvič po 78 zaporednih zmagah oziroma sploh prvič po letu 2006, ko so jih v polfinalu svetovnega prvenstva premagali Grki. Veliki junak avstralske reprezentance je bil Patty Mills, sicer član San Antonio Spurs, ki je tekmo končal s 30 točkami.

Srečanje v Melbournu, kjer se je zbralo več kot 50.000 ljudi ,si je ogledal tudi avstralski filmski igralec Russell Crowe. "Gladiator" si je privoščil vstopnico tik ob igrišču, za katero je odštel 1500 dolarjev, vendar s sedežem ni bil prav nič zadovoljen. 

Foto: Epa russell crowe

"1500 dolarjev za karto s takšnim razgledom. Prav mi je! Če niste med 50.000 obiskovalci in ste si tekmo raje ogledali doma, potem ste sprejeli pravo odločitev," je zapisal Crowe.

Upamo, da je zmaga avstralske reprezentance vsaj nekoliko omilila njegovo razočaranje.

Končna podoba "sanjskega moštva"

Kot zadnji je s seznama kandidatov ameriške reprezentance za svetovno prvenstvo na Kitajskem odpadel Kyle Kuzma, igralec Los Angeles Lakers, ki si je poškodoval gleženj. Kot je sporočila ameriška košarkarska zveza je s tem znana končna ekipa za SP.

ZDA bodo na SP nastopile močno oslabljene. Že pred tem so nastop iz takšnih in drugačnih razlogov odpovedali največji zvezdniki LeBron James, Kawhi Leonard, Anthony Davis in James Harden.

V boj za tretji zaporedni naslov svetovnih prvakov se podajajo Brook Lopez (Milwaukee), Mason Plumlee (Denver), Myles Turnier (Indiana), Harrison Barnes (Sacramento), Jaylen Brown (Boston), Jayson Tatum (Boston), Khris Middleton (Milwaukee), Joe Harris (Brooklyn), Donovan Mitchell (Utah), Marcus Smart (Boston), Kemba Walker (Boston) in Derrick White (San Antonio).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.