Glas ljudstva: Zmaga Slovenije!

Foto: Žurnal24 Zlatko Dedič je na prvi tekmi proti Poljski izenačil za 1:1.

Your browser doesn’t support HTML5 video

Pred kvalifikacijsko tekmo za SP v Južnoafriški republiki med Slovenijo in Poljsko smo se sprehodili po ulicah in za napovedi povprašali mimoidoče. "Zmaga Slovenije," meni večina.
Oglej si celoten članek

Mineva leto in dva dni, odkar je slovenska nogometna reprezentanca v prvi tekmi kvalifikacij z 1:1 remizirala na gostovanju na Poljskem. V tem času so izbranci selektorja Matjaža Keka premagali Slovaško, Severno Irsko in San Marino, vknjižili še remi in poraz proti Češki ter izgubili proti Severni Irski v gosteh. Trenutno si s Poljaki z enajstimi točkami delijo četrto mesto skupine 3, v lovu za sanjami pa bi morali verjetno odločilno tekmo dobiti. V videoanketi si oglejte, kakšne so njihove možnosti po mnenju javnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.