Glava Beniteza nič več na tnalu

Foto: Žurnal24 Esteban Cambiasso je rešil svojega trenerja. (Foto: Reuters)
Vsaj za zdaj si je z zmago proti Twenteju Interjev Rafael Benitez v 5. kolu Lige prvakov trener rešil glavo. Z zadetkom se je vrnil rdeči vrag Wayne Rooney. Najvišja zmaga večera je pripadla Valencii.
Oglej si celoten članek

Skupina A
Zadetek Estebana Cambiassa je (vsaj trenutno) rešil glavo Interjevemu trenerju Rafi Benitezu. "Za nas je pomembno, da smo se s prepričljivo predstavo znebili nekaj pritiska. V prvem polčasu smo prevladovali, čeprav so nogometaši Twenteja odlično tekli. Pomembno je, da so kakovostno odigrali naši izkušeni igralci. Upam, da bomo zmagovalno formo prenesli tudi v italijansko prvenstvo," je dejal Španec.

Skupina A je poskrbela še za eno poslastico. Tottenham - Werder. Londončani so slavili s 3:0, trener Harry Redknap pa: "V prvem polčasu smo igrali s 60 ali 70 odstotki moči. Zgrešili smo enajstmetrovko. Lahko bi zabili štiri ali pet zadetkov.William gallas je bil spet izjemen. Lennon in Bale sta prevladovala na krilih, Luka Modrić je režiral igro, Hutton pa se je zelo dobro vključeval v napad. Prvi del tekmovanja je za nas fantastičen, še posebej v tako težki skupini. Werder ni ponudil posebno veliko. Zdelo se je, kot da so izgubili nekaj srca." za hrvaški ponos je poskrbel Luka Modrić, ki je prvič v karieri zatresel mrežo v Ligi prvakov.

Skupina C
"Zame je veliko olajšanje, da sem zadel. Na tem bom gradil in upam, da bom začel strelsko serijo," je povedal Wayne Rooney, ki se je po poškodbi vrnil v začetno enajsterico Manchestra in takoj z enajstmetrovke zabil zmagoviti zadetek proti Glasgow Rangersom. "Veliko poguma je bilo potrebnega, da je Wayne prevzel odgovornost pri enajstmetrovki, potem ko je zapravil nekaj priložnosti. Za njim ni ravno lahek večer," je dejal Alex Ferguson in dodal: "Čeprav imamo doma zadnjo tekmo z močno Valencio, želimo biti prvi v skupini."

Skupina D
Zadovoljna iz vedno razgretih Aten odhaja Barcelona, saj je Panathinaikos padel s 3:0. "Pomembno je bilo, da smo igro dvignili v drugem polčasu. Dobro smo igrali igro pasov, smo v zelo obetavni formi, ampak to še ne zagotavlja zmag. Na tekmi proti Realu pričakujem povsem drugačna izhodišča," je po srečanju dejal trener Pep Guardiola, ki je pohvalil Victorja Valdesa za odličen odziv pri priložnosti Djibrila Cisseja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.