Glavič podpisal dveletno pogodbo

Foto: Žurnal24 Gaber_Glavic_BOT - main
Kljub vročim poletnim dnevom v hokejskem kolektivu na Jesenicah ne počivajo. Športni direktor Zvone Šuvak se je z vratarjem Gabrom Glavičem dogovoril za podpis dveletne pogodbe.
Oglej si celoten članek

Hokejisti jeseniškega Acronija se pod vodstvom novega strokovnega štaba marljivo pripravljajo za novo sezono, vratar Gaber Glavič pa je s svojim matičnim klubom podpisal dveletno pogodbo, so v torek sporočili iz tabora slovenskih prvakov. "V prvi vrsti sem zelo vesel, da sem podpisal pogodbo. Vsi vemo, v kakšnem stanju je klub, a ta klub mi je dal veliko, zato nisem dolgo razmišljal. Vemo, kaj nas čaka, a to so že novi izzivi," pa je ob podpisu današnje pogodbe za spletno stran jeseniškega kluba dejal Gaber Glavič. Športni direktor Zvone Šuvak pa je dodal: "Klub, kot je Acroni Jesenice, potrebuje prvega vratarja in to Gaber nedvomno je."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.