Glavni razlog odpovedi ni bil dež!

Foto: EPA
Foto: EPA
Glavni razlog za odpoved nedeljske Velike nagrade Velike Britanije naj ne bi bil dež, pač pa nova asfaltna prevleka.
Oglej si celoten članek

Odpovedana nedeljska motociklistična dirka za VN Velike Britanije v Silverstonu še vedno buri duhove med ljubitelji tega športa. Prireditelji tekmovanja so jo sicer odpovedali zaradi dežja, vodja dirke Mike Webb pa je kot glavni razlog navedel slabo asfaltno prevleko na znanem angleškem dirkališču.

Moto GP Velika nagrada Velike Britanije dokončno odpovedana

Webb je priznal, da je bilo na nekaterih odsekih steze, ki so jo v celoti prenovili februarja letos, preveč "stoječe vode", je danes poročal britanski časopis The Guardian. Prireditelji tekmovanja so nedeljsko dirko za svetovno prvenstvo večkrat prestavljali za nedoločen čas, zavoljo prevelikega tveganja za motocikliste pa jo nato tudi dokončno odpovedali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.