Gledalci na tekmi v Ajdovščini, NZS izrekla kazen

Foto: Primož Brecelj
Foto: Primož Brecelj
V torek in sredo se je odvilo uvodno kolo 2. slovenske nogometne lige.
Oglej si celoten članek

Nogometni klub Primorje eMundia bo moral zaradi nespoštovanja predpisov Nogometne zveze Slovenije v času koronske krize plačati kazen v višini 500 evrov. 

Na tekmi proti Dravi je dovolil prisotnost gledalcev na tribunah. Po zapisniku s tekme se jih je zbralo približno dvesto.

"To je pretirano" Stopili skupaj: Maribor in Olimpija tokrat združila moči

Disciplinski sodnik NZS Boštjan Jeglič je s sto evri kaznoval še Krko, in sicer zaradi "nešportnega in neprimernega vedenje navijačev oziroma prižiganja ene bakle v 90. minuti tekme, ki je dogorela na tribuni."

NZS Padla odločitev: prvenstvo prestavljeno in brez gledalcev!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.