Gledalec napadel kolesarja, policist navijača

Foto: EPA Maksim Belkov
Na Dirki po Španiji je eden od kolesarjev doživel nenaden in nenavaden napad.
Oglej si celoten članek

Kolesar ekipe Katjuša-Alpecin Maxim Belkov je v 12. etapi Vuelte doživel nenavaden napad pri vzponu na Puerto del Torcal, ko je eden izmed gledalcev planil proti njemu in ga pahnil s kolesa. Kolesar je preko reklamnih panojev poletel v jarek ob cesti. "To je nezaslišano," je bil po etapi ogorčen kolesar.

"Hvala za video. Upam, da bo v prihodnosti manj takšnih incidentov. To je nemoralno! Hvala vsem, z mano je vse v redu," je na svojem instagramu kasneje sporočil Belkov. Napadalca je pridržal policist, nesrečnemu kolesarju pa so na pomoč priskočili ostali gledalci.

Vuelta Zažgal avtobus, nato hitro prijet

"Vedno se najde nek norec," je bil eden od komentarjev ob kolesarjevi objavi posnetka na socialnih omrežjih.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:57 17. Oktober 2017.

    Kako vas ni sram da lepte videe , ki ne delujejo , ker nimate pravice objave !!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.