Gledalec od zadaj napadel Gimeneza

Foto: Žurnal24
Napadalca urugvajskega Riverja Henryja Gimeneza je na tekmi predkola južnoameriškega pokala proti bolivijskemu Bloomingu (1:0) v Santa Cruzu napadel eden od gledalcev.
Oglej si celoten članek


Zato je sodnik več kot 20 minut pred koncem tekmo končal. Po prekinitvi so gledalci zelenico zasuli z baklami in številnimi drugimi predmeti. Perujski sodnik Victor Carrillo je v 66. minuti dvoboj prekinil, potem ko je eden od navijačev pritekel na teren in s hrbta napadel Henryja Gimeneza . "Igralec jih je po glavi dobil s kamnom, a k sreči ni težje poškodovan. Vendar pa je zelo pretresen," je dejal predstavnik Riverja , Donato Rivas . Bolivijski mediji pa dodajajo, da je napadalec, ki so ga seveda aretirali, za hrbtom skrival tudi nož. Blooming bi moral 27. avgusta v Urugvaju odigrati povratno tekmo, vendar se mora zdaj disciplinska komisija zveze CONMEBOL odločiti, ali tekma sploh bo.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.