Gliha: "S Severno Irsko moško"

Foto: Žurnal24 Gliha nekoliko presenetljivo odhaja iz Kopra. (Foto: Saša Despot)
Nekdanji reprezentančni golgeter Primož Gliha je pred torkovo tekmo nogometnih kvalifikacij za EP 2012 s Severno Irsko prepričan: "Z odločnim značajem lahko odločiš tekmo."
Oglej si celoten članek

"Moško! Prav gotovo le moško. Z odločnim značajem lahko odločiš tekmo. S Severnimi Irci smo izgubili doma, zato so te točke zelo pomembne. Vprašanje, ali nam sploh ustreza neodločen izid. Domači bodo zelo motivirani. Igrajo čvrst nogomet. V Beogradu so imeli pozitiven rezultat, vendar nato niso prišli do izraza njihova skok igra in dvoboji, ker so Srbi močnejši v igri po tleh," je za zurnal24.si pred tekmo s Severno Irsko napovedal zdajšnji trener Kopra, nekdaj pa reprezentančni napadalec, ki je v 28 tekmah zabil 10 zadetkov, Primož Gliha.

V "poitalijanskih" dneh se nogometni pogovori precej vrtijo v smeri Josipa Iličića. Z njim v prvo postavo ali ne? "Iličić ima svoj status v Italiji. Od tega ne moremo zbežati. Vprašanje pa je, kakšna je vizija selektorja za posamično tekmo in kako gleda na bodoče dogodke na igrišču. Kek je ocenil, da je sestava igralskega kadra dovolj dobra, da se postavi po robu Italijanom. Rezultat na koncu pa pove, ali imaš prav ali ne," se je glasil prefinjeni odgovor Primoža Glihe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.