Gobec novi športni direktor

Foto: Nkolimpija.si/SPS
Foto: Nkolimpija.si/SPS
Dolgoletni član nogometnega prvoligaša iz Celja Sebastjan Gobec je novi športni direktor kluba
Oglej si celoten članek

Naloge športnega direktorja nogometnega kluba Celje bo v prihodnje opravljal Sebastjan Gobec, dolgoletni kapetan zasedbe iz mesta ob Savinji, ki je svojo igralsko pot sklenil ob koncu minule sezone, so sporočili iz celjskega kluba.

Gobec s 489 ligaškimi nastopi velja za rekorderja prvoligaških zelenic, na direktorski položaj pa je bil imenovan na predlog predsednika celjskega kluba Stevana Đorđevića na današnjem zasedanju upravnega odbora.

"Prvi kratkoročni cilj je rezultatska konsolidacija kluba. Čim prej želimo izboljšati naš položaj na lestvici, ob tem pa ne bomo zanemarili niti igralskega razvoja moštva," je ob nastopu na nov položaj dejal Gobec.

Celjani so trenutno na zadnjem mestu v Prvi ligi Telekom Slovenije, na dvanajstih tekmah so zbrali le sedem točk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.