Goggia tvegala največ, Slovenki brez točk

Foto: Epa Ilka Štuhec.
Foto: Epa Ilka Štuhec.
Smučarke so se merile na smuku v Crans Montani.
Oglej si celoten članek

Italijanka Sofia Goggia je zmagovalka prvega od dveh smukov za svetovni pokal alpskih smučark v Crans Montani v Švici. Dve desetinki sekunde je na drugem mestu zaostala Čehinja Ester Ledecka, tretje mesto je osvojila Američanka Breezy Johnson (+0,57). Goggia je osvojila svojo deseto zmago v svetovnem pokalu, četrto letos.

Video Grozljivo: pri 140 km/h padel na glavo!

Zelo dobro se je odrezala tudi Slovakinja Petra Vlhova, ki je preizkušnjo končala na četrtem mestu za utrditev vodstva v skupnem seštevku zime.

Video Kultna proga terjala davek: smukača odpeljal helikopter!

Slovenki Maruša Ferk in Ilka Štuhec sta ostali brez točk na 36. in 37. mestu. Po informacijah iz slovenskega tabora je Štuhčeva v zadnjih dneh tožila za bolečinami v gležnju. Štuhčeva je prvič v tej sezoni ostala brez uvrstitve na smukih, potem ko je bila na prvih treh v najhitrejši deseterici, s četrtim, sedmim in šestim mestom.

V Crans Montani bo v soboto na sporedu še en smuk, v nedeljo pa bo sledil superveleslalom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.