'Gogi' magnet za udarce v glavo

Najboljši slovenski košarkar je na četrti tekmi s Toronto Raptors dobil nov udarec v obraz, ki pa na srečo ni pustil kakšnih hujših posledic.
Oglej si celoten članek

Poročali smo, da je Goran Dragić na drugi tekmi konferenčnega polfinala dobil udarec s komolcem DeMarja DeRozana, zaradi katerega je dobil potreboval osem šivov. Slovenski košarkar jo je znova skupil na četrti tekmi, tudi tokrat pa mu jo je zagodel DeRozan.

Košarkar Toronta je v enem izmed prodorov žogo zadel z nogo in jo brcnil naravnost v Dragićev obraz. Na srečo ga je zadel v levo polovico, tako da so šivi ostali celi.

''Počutim se, ko da sem magnet. Žoga je priletela kot krogla. Na srečo me je zadela bolj v levo stran obraza. Če bi me v desno, bi mi popokali vsi šivi,'' je po tekmi dejal Dragić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.