Gogi po dveh tekmah premora spet na parketu

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Po uvodni zmagi nad Iranom slovensko košarkarsko reprezentanco danes ob 20.05 čaka druga preizkušnja na pripravljalnem turnirju Telemach v Stožicah.
Oglej si celoten članek

Tekmec Slovenije bo močna zasedba Brazilije, ki ima v svojih vrstah štiri igralce iz lige NBA in ki je v prvem krogu v Ljubljani tesno izgubila z Litvo (61:64). S pomočjo Žurnala in Telemacha si lahko zagotovite vstopnico za ogled današnje tekme proti Seleçãu.

Za Slovenijo bo po dveh tekmah premora znova zaigral prvi zvezdnik Goran Dragić, ki je proti Iranu 'odsedel' zadnjo tekmo v pripravljalnem obdobju. Z dovoljenjem Phoenixa lahko zdaj Goran Dragić igra na vseh treh preostalih tekmah; v soboto v Ljubljani sledi še drugi test v zadnjem tednu proti Litvi, 26. avgusta pa generalka z ZDA na Kanarskih otokih.

Zvezdniški Seleção

Brazilija sodi med pet ekip, ki bodo imele na svetovnem prvenstvu največ igralcev iz lige NBA. Tiago Splitter je letos s San Antoniom postal prvak lige NBA, Anderson Varejao bo v novi sezoni soigralec LeBrona Jamesa, Nene Hilario je član Washingtona, Leandro Barbosa pa je bil v minuli sezoni soigralec Gorana Dragića pri Phoenix Suns.

Turnir Telemach, drugo kolo:

Ob 17.15:
Litva - Iran

Ob 20.05:
Slovenija - Brazilija

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.