Gogi rabil le nekaj minut, da so v Chicagu ponoreli

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski veteran je hitro prepričal dvomljivce.
Oglej si celoten članek

Goran Dragić je v noči s srede na četrtek po slovenskem času začel svojo epizodo pri franšizi Chicago Bulls, v ligi NBA si je tako nadel še dres šestega kluba. Pred tem je namreč zaigral za Phoenix, Houston, znova Phoenix, Miami, Toronto in Brooklyn. Tokrat je z Biki gostoval ravno pri moštvu, kjer je pustil največji pečat, Chicago je na Floridi premagal Miami s 116:108.

Navijači Vročice so slovenskega veterana pred dvobojem toplo sprejeli, po predstavi 36-letnega Slovenca pa jih je kar nekaj na socialnih omrežjih negodovalo, ker Ljubljančan ni več član njihovega moštva. "Menjava Dragića za Lowryja je ena najslabših potez Vročice v zgodovini," je tako na twitterju zapisal eden od navijačev Miamija.

Dragić je bil sicer pred minulo sezono poslan v Toronto, v 'trade' je bil udeležen tudi zelo solidni Precious Achiuwa, Miami pa je v zameno prejel finančno precej dražjega Kyla Lowryja. A ta je že v pretekli sezoni razočaral, na tokratnem uvodnem dvoboju pa je ob metu iz igre 1/7 zbral le dve točki v 35 minutah igre.

Če so navijači na Floridi razočarani, ker Gogi ni več del zasedbe Miamija, pa so pristaši Chicaga 'ponoreli' že po prvi predstavi Slovenca. Ta je v 19 minutah dosegel 12 točk, ob koncu prve in v prvem delu druge četrtine pa je s štirimi zadetimi trojkami Bike lastnoročno obdržal v igri za kasnejšo zmago. Eden izmed njegovih metov je še posebej navdušil navijače šestkratnih prvakov.

"Ali smo mu že dolžni opravičilo?" se je tako takoj vprašal navijač Bikov, ki je očitno dvomil v koristnost prihoda slovenskega reprezentančnega kapetana. Ta je bil med drugim že označen tudi za instantno prijetno presenečenje sezone, nekatere pa je navdušil tudi z igro v obrambi.

Ducatu točk je sicer dodal še dve asistenci in dve ukradeni žogi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.