Gol Balkovca krona razburljive nedelje

Na dveh nedeljskih tekmah v Prvi ligi je padlo kar deset golov.
Oglej si celoten članek

Vrhunec tretjega kola PLTS je bil na sporedu v nedeljo zvečer, ko je pri Domžalah gostoval Maribor (2:2). Po avtogolu Mihe Blažiča in zadetku Damjana Boharja po lepi podaji Dareta Vršiča so Štajerci že prepričljivo vodili, a Domžalčani so se na začetku nadaljevanja znižali in nato izenačili.

Pod drugi zadetek Domžal se je podpisal Jure Balkovec, ki je fantastično izvedel prosti strel. S svojo levico je zadel zgornji kot vrat Jasmina Handanovića in poskrbel za delitev točk.

Šest golov v Kidričevem

Na edini preostali nedeljski tekmi so gledalci v Kidričevem videli kar šest zadetkov (2:4). Celjani so dvakrat povedli, domačini so se dvakrat vrnili v igro, v tetje pa niso uspeli izenačiti in točke so potovale v knežje mesto. 

Opozoriti velja na drugi gol celja v režiji Irfana Hadžića in drugi gol Aluminija, tega je dosegel Robert Kurež.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.