Gol in bizarna izključitev Cavanija

Paris Saint-Germain je na uvodnem srečanju 10. kola francoske Ligue 1 slavil v Lensu (1:3), tekmo pa je zaznamovala bizarna izključitev urugvajskega zvezdnika.
Oglej si celoten članek

Domači Lens je povedel v 10. minuti z golom Adama Coulibalyja, a so gostje z zadetkoma Yohana Cabaya in Maxwella že v prvem polčasu izid obrnili v svojo korist. Na začetku drugega polčasa je bil pri domačih rudarjih izključen Jean-Philippe Gbamin, kmalu zatem pa je Edinson Cavani zapečatil zmago Parižanov s strelom z bele točke.

Dva kartona v nekaj sekundah

Urugvajec pa srečanja proti Lensu ne bo ohranil v lepem spominu, saj je bil ob proslavljanju zadetka tudi sam izključen. Prvi opomin mu je sodnik Nicolas Rainville pokazal zaradi posnemanja ostrostrelca, kar pa pariškemu napadalcu ni bilo pogodu. Rainville se je nato obrnil stran od Cavanija, slednji pa ga je zgrabil za roko, za kar ga je sodnik "nagradil" z odhodom v slačilnico. 

Takoj zatem je bil pri domačih izključen Jérôme Lemoigne, PSG pa je srečanje mirno pripeljal do konca (1:3). Aktualni prvaki so se začasno prebili na drugo mesto, s tekmo več imajo štiri točke manj od vodilnega Marseilla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.