Gol, ki bi ga gledali in gledali

Foto: EPA
Foto: EPA
Nemški reprezentant Emre Can je zabil fantastične škarjice.
Oglej si celoten članek

Liverpool je v 35. kolu Premier League gostoval pri Watfordu. Prvi polčas je bil večinoma nezanimiv, nato pa je v sodnikovem dodatku sledila eksplozija. Nemški reprezentant Emre Can je namreč fantastično zadel s škarjicami.

To je bil tudi edini zadetek na tekmi, Kiverpoolčani pa so se z njim utrdili na tretjem mestu angleškega prvenstva z 69 točkami. Za drugouvrščenim Tottenhamom (77) tri kola pred koncem zaostajajo za praktično nedosegljivih osem točk, četrti Manchester City (66) in peti Mancheser United (65) pa s tekmo manj zaostajata za tri oziroma štiri točke. Boj za mesta, ki vodijo v ligo prvakov bo tako še kako zanimiv. Vodi Chelsea z 81 točkami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.