Gol, ki je prinesel Stanleyev pokal

Danes zjutraj po srednjeevropskem času se je s šesto tekmo finala zaključila letošnja sezona. Po izjemnem preobratu je Chicago ugnal Boston z golom Davida Bollanda v zadnji minuti, ki si ga lahko ogledate v spodnjem videu.
Oglej si celoten članek

Manj kot osemdeset sekund pred koncem zadnje tretjine so domači Boston Bruins še vodili z 2:1 in bili tako na poti, da serijo podaljšajo in izsilijo sedmo tekmo. Nato pa je za Chicago Blackhawks zabil Bryan Bickell, le 17 sekund kasneje pa je že tako šokirane Kosmatince še dodatno potrl Dave Bolland, ki je v mrežo pospravil odbitek po strelu Johnnyja Oduye.

To je bilo dovolj za peti naslov Indijancev, odločilne trenutke pa si lahko pogledate v posnetku. Po tekmi je Bollanda pohvalil tudi MVP končnice Patrick Kane.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.