Gol, ki je povsem razburil Katalonce

Foto: Profimedia Luis Suarez
V Španiji je veliko prahu dvignil derbi med Barcelono in Valencio.
Oglej si celoten članek

V španskem prvenstvu sta se pomerili Valencia in Barcelona, obe moštvi pa sta tudi po tokratnem obračunu ostali neporaženi. A derbi bi se lahko odvijal tudi povsem drugače, veliko napako so namreč storili sodniki, ki v prvem polčasu niso priznali zadetka, ki ga je po napaki domačega vratarja dosegel Lionel Messi. Žoga je namreč v celotnem obsegu prečkala golovo črto, delilci pravice na čelu z glavnim sodnikom Ignaciom Iglesiasom Villanuevo pa tega niso opazili. V Spaniji sicer ne uporabljajo tehnologije na golovi črti.

Nogometaši Barcelone so sicer že stekli proslavljati zadetek, a je piščalka ostala nema, netopirji pa so vse skupaj izkoristili za protinapad, ki pa se ni končal z zadetkom. V nadaljevanju dvoboja so gostitelji povedli, Barca pa je ob koncu tekme iztržila remi 1:1.

"Vsi lahko naredijo napako, ampak iz svoje polovice igrišča sem videl, da je žoga prečkala črto," je po tekmi dejal Jordi Alba, ki je sicer v 82. minuti poskrbel za izenačenje po izjemni Messijevi podaji.

Bolj filozofsko je vse skupaj sprejel trener Barcelone Ernesto Valverde: "Proti Malagi smo zadeli, ko je žoga že pred tem prečkala goal-avt črto. Na vse nas vplivajo sodniške odločitve."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.