Gold dobil novo zaposlitev

Foto: Žurnal24 (Foto: Pokernews.com)
Svetovni prvak Jamie Gold je podpisal pogodbo z PPNpoker.com, osrednjo spletno poker sobo mreže Poker Pros Network.
Oglej si celoten članek

Zmagovalec Glavnega turnirja WSOP iz leta 2006 je pristal na to, da bo naslednjih nekaj let vodil njihovo ekipo profesionalcev.

Pridobitev sponzorja je Gold komentiral takole: "Končno sem našel stran, ki ji zaupam in ki sprejema tako mednarodne igralce, kot tudi igralce iz ZDA. Že kar nekaj let nisem mogel samozavestno igrati na internetu, in vesel sem, da sem končno našel dom. Rad imam konkurenco in tekmovalnost povsod, od najmanjših, enodolarskih turnirjev, do iger na najvišjih limitih, zato vabim vse igralce pokra na najvarnejšo stran – PPNpoker.com."

Tudi izvršni direktor strani Chuck Kidd je navdušen nad pridobitvijo: "Bili smo previdni in dolgo čakali na pravo osebo, ki bo vodila našo ekipo profesionalnih igralcev. Zdaj ko imamo našega vodjo, načrtujemo pridobitev naslednje skupine profesionalcev, med katerimi bodo tudi slavni Goldovi znanci in prijatelji. Verjamemo, da imamo elitno skupino, ki bo pritegnila igralce z vsega sveta."

Za zdaj so člani PPN ekipe še čan poker hiše slavnih (Poker Hall of Fame) TJ Cloutier, Young Phan, Kevin "Civell" Vandersmissen, profesionalna igralca bowlinga Jason Belmonte in Robert Smith, igralca Yancey Arias in Jennifer Elise Cox in druge poker zvezde, kot so Stefan Mattsson, Josh Brikis, Jonathan "driverseati" Tamayo, Vincent "Diamond 8" Gabel, Michael "swisstard" Scheurpf, Chris "Fox" Wallace in še mnogi drugi.

Pri PPN zagotavljajo, da bodo profesionalci na voljo za igro z igralci na vseh limitih. "Zabavno bo igrati v bounty turnirjih in WSOP kvalifikacijskih turnirjih, kjer bodo redno na voljo vsi naši profesionalci," je povedal Gold.

Pri strani so prepričani, da bo Gold odličen ambasador za poker, saj mu je težko najti primerjavo, ko gre za delovanje na področju dobrodelnosti. Kidd pravi, da je poker lahko povzročitelj mnogih pozitivnih sprememb v svetu: "Gold porabi svoje zmage za pomoč drugim, in pri tem ga nameravamo podpirati koliko se da." Tudi Gold je povedal, da je to pomemben cilj njegovega sodelovanja s PPN, skupaj z njimi namreč želi prispevati k pozitivnim spremembe ne le v pokru, ampak na svetu nasploh.

Od leta 2006 je Jamie Gold gostoval in sodeloval na skoraj 100 dogodkih, kjer je pomagal zbrati več kot 150 milijonov dolarjev za različne dobrodelne organizacije, kot so MDA/ALS Division, Montel Williams MS Foundation, and The Michael J. Fox Foundation. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.