Gomez v prestopnem roku zavrnil Real

Foto: EPA
Foto: EPA
Nemški napadalec Mario Gomez je razkril, da je v poletnem prestopnem roku zavrnil ponudbo Real Madrida.
Oglej si celoten članek

Nemški nogometni reprezentant Mario Gomez je v pogovoru za nemški Kicker dejal, da je imel v letošnjem prestopnem roku na mizi ponudbo Real Madrida, a je ni sprejel, saj se je raje odločil, da iz Bayerna prestopi v Fiorentino, s katero je ob odškodnini 15,5 milijona evrov podpisal štiriletno pogodbo.

"Vsekakor je velika čast, da me je trener Carlo Ancelotti želel v Realu, za katerega navija praktično vsa moja družina. A v Madridu bi me najbrž čakala podobna usoda kot zadnje leto pri Bayernu, ko sem večino časa preživel na klopi. Želel sem ekipo, v kateri bom stalno igral," je dejal 28-letni Gomez, ki je za svojo novo ekipo v italijanskem prvenstvu že dosegel dva gola.

Gomez je za reprezentanco Nemčije nastopil na 59 tekmah, v katerih je dosegel 25 golov. Za Bayern je odigral 115 tekem in dosegel 75 golov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.