Goran Dragić: Adijo Slovenija

Foto: instagram
Objavil fotografijo, s katero se poslavlja od Slovenije.
Oglej si celoten članek

Goran Dragić, kapetan zlatih fantov in junak evropskega prvenstva v košarki, je na Instagramu okrog šestih zjutraj objavil fotografijo, s katero se poslavlja od Slovenije. Na njej v rokah drži kupon za vkrcanje na za let od Frankfurta do Miamija. Kljub zgodnji uri je v dveh urah objava dobila že skoraj devet tisoč všečkov. 

Letel bo v economy razredu

Kot je razvidno s kupona, bo letel z Lufthanso in ne bo letel v poslovnem, ampak v economy razredu. Let bo predvidoma potekal z letalom Airbus A380-800, sedež pa bo imel na prehodu in ne ob oknu. Še en dokaz, da je Gogi, tako kot sam pravi, še vedno preprost in skromen fant iz Kosez. S petletno pogodbo, ki je vredna okrog 90 milijonov dolarjev, bi si namreč brez težav privoščil let v prvem ali vsaj poslovnem razredu, a se mu očitno zapravljanje denarja za ugodje na letu ne zdi smiselno. 

Letalo, s katerim bo letel, ima osem "sedežev" v prvem razredu, 78 v poslovnem razredu, 52 premium economy sedežev in 371 standardnih sedežev. Na enem izmed slednjih, na sedežu 69C, bo ob povratku v Miami sedel naš zlati kapetan. 

Gogiju želimo srečno pot in veliko uspehov v njegovem klubu. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 10:06 25. September 2017.

    zgleda k da mu gre na jok

  • 09:53 25. September 2017.

    Srečno Goran in upam, da te bodo ti novinarji končno dali malo miru....

  • 18:28 24. September 2017.

    Srce kao v zzzloveniji zelodec pa v ameriki...hehe

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.