Goran Dragić blestel pred 20.000 gledalci

Košarkarji Miami Heat so v AmericanAirlines Areni pred skoraj 20.000 gledalci na pripravljalni tekmi gostili Philadelphia 76'ers, ki so bili boljši s 113:110.
Oglej si celoten članek

Najboljši košarkar ekipe Miami Heat je bil Goran Dragić, ki je v 25 minutah dosegel 17 točk, sedem podaj in pet skokov. Pri Philadelphia 76'ers je bil z 19 točkami prvi strelec Dario Šarić.

Poleg enega zvezdnikov ekipe Dragića je trener Miamija Erik Spoelstra na pripravljalni tekmi zamenjal kar nekaj košarkarjev; 15 minut na parketu je namenil tudi Benu Udrihu, ki je dosegel šest točk in dve podaji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.