Goran Dragić s tribune spremljal šov LeBrona Jamesa sredi Miamija

Foto: EPA Goran Dragic
Eden najboljših košarkarjev na svetu, LeBron James, se je vrnil v Miami, kjer je igral štiri leta, in gledalcem pripravil nepozabno predstavo.
Oglej si celoten članek

Z 51 doseženimi točkami je Los Angeles Lakers popeljal do zmage 113:97. Goran Dragić je zaradi bolečin v kolenu tekme spremljal s tribune.

James, ki je v letih 2001 do 2014 Miami štirikrat popeljal v finale in osvojila dva naslova, je že v prvi četrtini dosegel 19 točk. Na koncu je zadel 19 od 31 metov na koš, od tega šest trojk iz osmih poskusov, temu pa je dodal osem skokov in tri podaje. Trinajstič v karieri je dosegel prek 50 točk, prvič v dresu Los Angeles Lakers.

Za Miami je bil to jubilejni deseti poraz v sezoni in četrti zaporedni. Zaskrbljujoče je stanje kolena njihovega kapetana Gorana Dragića, ki je zaradi enakih težav izpustil tri tekme že na začetku meseca.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.