Goran Dragić sprejel dokončno odločitev glede reprezentance

Foto: Profimedia Goran Dragić v dresu Slovenije.
Foto: Profimedia Goran Dragić v dresu Slovenije.
Nekdanji kapetan košarkarske izbrane vrste je razkril karte.
Oglej si celoten članek

Nekdanji kapetan zlate slovenske košarkarske reprezentance Goran Dragić je dokončno prečrtal nastopanje za reprezentanco. 

Potem ko je Dragić pred časom v pogovoru za srbski B92 še pustil vrata odprta za vrnitev, je ob odprtju petega prenovljenega igrišča v sklopu projekta #podamdaigram v Murski Soboti zavrnil to možnost, poroča Sportal.

"Odločitev je dokončna, z reprezentanco sem končal po lanskem evropskem prvenstvu. Imamo nekaj mladih dobrih fantov, čas je za njih, jaz grem pa v zaslužen pokoj," je dolgoletni slovenski reprezentant. 

Razblinil je še zadnje dvome o tem, ali bi še lahko oblekel reprezentančni dres za Slovenijo, ki jo avgusta čaka nastop na svetovnem prvenstvu.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:28 22. Junij 2023.

    Pa dajte že mir s tem pred več leti povsem pregorelim (seveda, če ne gre za milijončke, tudi tega pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.