Je z Goranom Dragičem vse ok? Ekipo zapušča, da uredi osebno zadevo.

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Izkušeni slovenski zvezdnik je očitno že odigral svojo zadnjo tekmo za kanadsko franšizo.
Oglej si celoten članek

"Goran si je z našo polno podporo nekaj časa ne bo z ekipo, da bo uredil osebno zadevo," je ekipa Toronto Raptors v nedeljo zvečer po našem času objavila na tviterju.

Mnoge uporabnike je ob tem zaskrbelo, če je z njim vse ok in mu poslalo dobre želje zanj in za družino, nekateri pa so se zgolj šalili, da mu ni všeč vreme v Torontu, saj je dolgo igral v toplem Miamiju. Poznavalci pravijo, da je zelo verjetno z njim vse v redu.

Navdušili dvorano Luka in Saša Dončić s to hollywoodsko zvezdo poskrbela za pravi šov

Goran Dragić je pred letošnjo sezono Miami Heat zamenjal za Toronto Raptors, kjer pa trener Nick Nurse ni resno računal nanj. Ljubljančan je večino tekem gledal s klopi. Že pred časom se je začelo šušljati, da Dragić ne bo dolgo v Kanadi in da ga bodo prvaki lige NBA iz leta 2019 poslali drugam.

Potrditev so tovrstne domneve dobile v nedeljo, ko je direktor Bobby Webster razkril, da Dragić za nedoločen čas ne bo treniral in potoval z moštvom. Edino pojasnilo, ki ga je dal, pa se glasi, da mora urediti osebno zadevo. Roka, kdaj naj bi se vrnil, ni. 

"V času pri Raptors je bil popoln profesionalec. Bil je dober mentor našim mladim igralcem in odličen soigralec našim veteranom. V času, ko ne bo z ekipo, bo še naprej vadil in ostajal v formi. Ni določenega roka za njegovo vrnitev in spremembe bomo sporočali naknadno. Goran ima podporo športnega direktorja, trenerja in celotne organizacije. Želimo mu le najboljše," je, večinoma v pretekliku, dodal Webster.

Toronto je na prvih dvajsetih tekmah rednega dela zabeležil devet zmag in enajst porazov in je na 12. mestu vzhodne konference.

Foto: Twitter Goran Dragić Raptors

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 10:06 29. November 2021.

    Samo vse najboljse zelimo ...evropskemu prvaku ..

  • izy
    06:51 29. November 2021.

    Ločuje se in zato nič ne igra, ker se mora z odvetniki ukvarjati.

  • 01:56 29. November 2021.

    Depresija!?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.