Gorazd Rekelj: "Takšne ponudbe ne moreš zavrniti."

Foto: Žurnal24 acroni
Gorazd Rekelj je od srede dalje novi pomočnik glavnega trenerja Acroni Jesenic Kima Collinsa.
Oglej si celoten članek

Lanski pomočnik na klopi zaloške Slavije, se je odločil, da v prihodnji sezoni pomaga slovenskemu podprvaku. „ Takšne ponudbe nikakor ne moreš zavrniti, saj gre za klub z visokim ugledom, " je dejal Rekelj, ki si je trenerske izkušnje v preteklosti nabiral na mednarodnih trenerskih seminarjih, tudi sicer pa prihaja iz športnih krogov. Uspešno je zaključil študij Fakultete za šport in do 24. leta tudi sam vihtel hokejsko palico na Bledu in Jesenicah.


Zdi se, da bi bilo lahko sodelovanje med Collinsom in Rekljem zgodba o uspehu, saj se znanja tako enega, kot tudi drugega dobro dopolnjujejo. Collins je namreč hokejski strokovnjak najvišjega kova, a morebiti ni toliko seznanjen z slovensko hokejsko sceno. Tako bo njegovo pomankljivost poskušal odpraviti prav Rekelj, ki mu je domače okolje mnogo bolj znano.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.